Kyllingelasagne
Kyllingelasagne med cremet sovs, spinat og hakkede tomater smager dejligt og er nemt at lave. Et sikkert hit hos hele familien.
Ingredienser
til 6 personer- 1 løg (stort)
- olivenolie
- 3 tsk karry
- 2 tsk tørret oregano
- evt. 2 tsk chilipulver
- 500 g kyllingefilet
- 1 ds hakkede tomater
- 1⁄4 l fløde
- 300 g mornaysauce
- 450 g frossen spinat (optøet)
- ca. 12 lasagneplader
- 100 g revet ost
- salt
- peber
Sådan laver du kyllingelasagnen
- Pil løg, hak det, og svits det i lidt olie sammen med karry oregano og evt. chili.
- Skær kyllingen i mindre stykker, og steg stykkerne sammen med løget og krydderierne.
- Tilsæt de hakkede tomater, fløden og halvdelen af mornaysaucen.
- Kog saucen i ca. 15 minutter, og smag den til med salt og peber. Saucen må gerne være godt krydret, da spinaten tager noget af smagen.
- Nu skal lasagnen lægges sammen. Kom først et lag med sauce og kylling, dernæst spinat og mornaysauce i et ovnfast fad, efterfulgt af lasagneplader. Gentag dette, indtil der ikke er mere af det hele.
- Drys til sidst revet ost over lasagnen.
- Bag kyllingelasagnen midt i ovnen ved 180 grader i ca. ½ time.
Næringsindhold for kyllingelasagne med spinat og karry
pr. person | hele portionen | |
---|---|---|
Kalorier | 588 kcal | 3530 kcal |
Kulhydrat | 37 g | 225 g |
Protein | 32 g | 193 g |
Fedt | 33 g | 200 g |
Kan den laves glutenfri?
Ja, kyllingelasagnen kan godt laves glutenfri. Du skal blot bruge glutenfri lasagneplader og glutenfri mornaysauce (den fra Karolines Køkken er vist nok glutenfri, men tjek lige varedeklerationen for en sikkerheds skyld).
- Publiceret d.
- 17.12.09.
- Kategori:
- Madopskrifter ›
- Mad fra hele verden ›
- Europæisk ›
- Italiensk mad ›
- Lasagne