Vindruesalat
Dejlig simpel vindruesalat med rucola, babyspinat, asparges, frisk parmesan, sprøde pinjekerner og tørrede tranebær. Salaten passer til al slags kød og fisk.
Ingredienser
til 2 personer- 50 g babyspinat
- 50 g rucola
- 1 bdt asparges (lille)
- 200 g stenfrie vindruer
- 25 g pinjekerner til pynt
- 25 g tørrede tranebær
- Høvlet eller revet parmesanost
Skyl babyspinat og rucola. Lad det dryppe godt af, og kom det i en skål.
Bræk den træede ende af aspargesene, og skær dem i mundrette stykker. Skyl dem, og kom dem i en skål. Hæld kogende vand over, og lad dem trække i 5 minutter. Hæld derefter koldt vand på, så de køler af hurtigt og forbliver lidt sprøde. Bland dem i salaten.
Halver vindruerne, og kom dem i salaten.
Rist pinjekernerne på en tør pande, til de er gyldne, og lad dem køle af. Drys dem ovenpå vindruesalaten sammen med tranebær og høvlet/revet parmesanost.