Kødsovs
En kødsovs med (tada!) kød, men også med champignon, hvidløg og et pikant miks af krydderier, som gør, at den rent faktisk smager af noget. Fløden giver en god, cremet konsistens. Lav den på de dage, hvor tidsplanen strammer lidt.
Ingredienser
til 4 personer- 2 ds flåede tomater
- 2 fed hvidløg
- 2 løg
- 1 oksebouillonterning
- 1 dl varmt vand
- 1 glas champignoner (konserves)
- 600 g hakket oksekød
- 1 dl fløde
- paprika
- peber
- salt
- oregano
- basilikum
Snit løg og steg i en gryde med champignoner og kød. Opløs bouillonterningen i vandet. Kom bouillonen samt de flåede tomater i gryden. Pres hvidløg og kom dét samt krydderier i gryden. Derpå tilsættes lidt piskefløde.
Lad sovsen koge. Den skal stå og snurre nogle minutter.