Kyllingetærte
Denne opskrift på kyllingetærte er så nem at alle kan følge den og så smager den himmelsk. Fyldt med lækre ingredienser.
Ingredienser
til 4 personer- 1 tærtedej
- 400 g kyllingefilet
- 10 champignoner (små)
- 200 g spinat
- 1 løg
- 5 æg
- 3 dl mælk
- salt
- peber
- 12 1⁄2 stk oliven
- 150 g revet ost
Rul den færdige tærtebund ud (man kan også lave den selv) og placer den i tærteformen. Forsteg den i ovnen hvis du har lavet den selv.
Imens skæres løgene i halve ringe, champignoner skæres i skiver og spinaten skylles og klargøres.
Kyllingefileterne skæres i mindre stykker.
Steg kylling sammen med grøntsagerne på en pande til spinaten er skrumpet ind. Derefter (kyllingen behøver ikke at være helt færdigstegt) fordeles dette over tærtebunden (sørg for at væsken fra kødet og grøntsagerne ikke kommer med). Del olivenene i to og strø dem over. Pisk æggene og mælken sammen og tilsæt salt og peber. Fordel blandingen over tærten inden du slutter af med at strø lidt ost på toppen.
Steg tærten i ovnen ved 200 grader i 30 minutter.