Hurtig grøntsagstærte
Bare rolig. Du går ikke ned med stress, selvom du har en længsel efter en lun og laber grøntsagstærte. Har du travlt, kan du sagtens købe tærtedejen færdiglavet i supermarkedet og resten tager ikke lang tid. Tærten kan både serveres til aftensmad med en god salat, til frokost dagen derpå eller som del af en buffet.
Ingredienser
til 3 personer- 1 tærtedej (færdig)
- 1 peberfrugt
- 1⁄2 løg eller rødløg
- 1⁄2 squash
- 6 æg
- 2 dl mælk
- salt
- peber
Kom tærtebunden i et tærtefad. Skær peberfrugten i ringe eller strimler. Snit løget. Halvér squashen på langs og skrab kernerne ud med en ske. Skær squashen i strimler/stave.
Pisk æg og mælk sammen i en skål og tilsæt salt og peber. Fordel grøntsagerne over tærtebunden og hæld æggemassen over (æggemassen skal ikke gå helt op til kanten, da den hæver op).
Bag grøntsagstærten i ovnen ved 200 grader i 30-40 minutter.