Græskarsuppe med kokosmælk og ingefær
Har du købt et græskar er det oplagt at lave en skøn græskarsuppe med blandt andet ingefær og kokosmælk, som blendes med en stavblender inden den serveres varm.
Ingredienser
- 1 spsk olie eller smør
- ca. 1 kg græskar (vægt efter skræl og kerner er fjernet)
- 2 løg
- 2 spsk ingefær
- 1⁄2 l hønsebouillon
- 1 ds kokosmælk
- 1 spsk karry eller karrypasta
- salt
- peber
Varm fedtstoffet op i en gryde og svits karry/karrypasta deri. Skær græskar og løg i grove stykker og kom dem i gryden. Skræl ingefæren, skær den i mindre stykker og kom den i gryden. Hæld bouillon på og bring græskarsuppen i kog. Lad den simre under låg i 20 minutter eller til græskarstykkerne er møre.
Tag gryden af varmen og blend suppen med en stavblender. Sæt gryden tilbage på blusset og hæld kokosmælk i. Smag til med salt og peber.