Kylling i karry med pasta
Kylling i karry er en klassisk ret. Her serveres det med gode grøntsager og pasta.
Ingredienser
til 2 personer- 300 g kylling
- 2 spsk olie eller smør
- 2 spsk karry
- 2 løg
- 4 gulerødder
- 2 porrer
- 1 peberfrugt
- 6 dl hønsebouillon (vand + terning)
- 3 dl madlavningsfløde
- 2 spsk majsstivelse eller hvedemel til jævning af sovsen
- salt
- peber
- 250 g pasta
Skær kyllingekødet i mindre stykker, hvis det ikke allerede er det. Svits stykkerne i fedtstoffet i en gryde. Hak løg og svits det med sammen med karry. Skræl gulerødderne og skær dem og porrerne samt peberfrugten i strimler/stave. Kom grøntsagerne i gryden.
Tilsæt bouillon og lad retten simre 5 minutter før fløde og meljævning tilsættes. Imellemtiden sættes pastaen til at koge i en anden gryde (kog efter anvisningen på pakken).
Lad karrysovsen koge ind til den ønskede konsistens og smag til med salt og peber.
Velbekomme.