Forret med røget makrel
Vi kender alle de klassiske hvedetortillas (eller "wraps"), der som oftest benyttes til mexicanske retter, men wraps er også perfekte til forretter med diverse fiskefyld.
I denne opskrift er hovedingrediensen makrel, som suppleres af creme fraiche, sprøde radiser og rødløg, der fungerer rigtig godt sammen.
Servér makrelrouladestykkerne på en bund af frisk salat med brød til.
Ingredienser
til 4 personer- ca. 120 g røget makrelfilet
- 1⁄2 rødløg
- 1⁄2 agurk
- 6 radiser
- 2 spsk kapers
- 2 tsk sennep
- 2 spsk creme fraiche (minimum 18%)
- 2 tortillapandekager
Fjern skindet fra makrelfileten, og skrab det tynde fedtlag af med en kniv. Pil fisken fri for ben.
Hak rødløget meget fint. Udkern agurken og skær den i fine tern. Skær ligeledes radiserne i fine tern og hak kapers.
Rør makrel, rødløg, agurk, radiser, kapers, sennep og creme fraiche sammen i en skål. Smør derefter blandingen ud på de to tortillas, og rul dem sammen.
Skær rullerne i skiver og servér dem på en bund af salat med lækkert brød til.