Kantarelsuppe
Denne suppe får al den gode smag frem fra kantarellerne. Sundt og godt.
Ingredienser
til 2 personer- 350 g kantareller
- 3 skalotteløg
- 5 dl hønsebouillon
- 1⁄2 dl tør hvidvin
- 2 dl madlavningsfløde
- 1 håndfuld frisk timian
- salt
- peber
- citronsaft
- evt. flute eller andet brød til
Sådan laver du suppen
Steg kantareller og skalotteløg i en gryde sammen med lidt olie. Når kantarellerne begynder at blive bløde tilsættes hønsebouillon. Kog dette op før du hælder hvidvin og madlavningsfløde i.
Lad suppen stå og småkoge i 10 minutter før du tilsætter lidt frisk timian og smager suppen til med salt, peber og citronsaft.
Server suppen sammen med baguette eller groft brød og gerne et glas med tør hvidvin til.
Jeg kan også anbefale disse supper:
KyllingesuppeOksekødssuppe