Æggesalat med purløg
Den her lækre æggesalat med purløg og karry er ultra simpel og nem at lave, og så smager den skønt. Den er super god som f.eks. pålægssalat på rugbrød, i en sandwich eller som fyld i en madpandekage.
Se også: Æggesalat med fedtfattig skyr
Ingredienser
til 4 personer- 6 æg
- 75 g creme fraiche 18 %
- 100 g hytteost eller mere creme fraiche
- 1 bdt purløg
- 1 1⁄2 tsk karry
- 1 nip sukker
- salt
- peber
Kog æggene i 9-10 minutter, til de er hårdkogte. Hæld koldt vand over dem, så kogningen stopper. Lad æggene køle helt af, og pil dem.
Bland creme fraiche og hytteost sammen i en skål. Klip eller hak purløg fint, og rør det i sammen med karry og sukker. Hak æggene, og bland dem i. Smag æggesalaten til med salt og peber, og så er den klar til servering.
Prøv også den friske æggesalat med æble