Farsbrød med oksekød
Nem opskrift på farsbrød med hakket oksekød og krydderier, som giver masser af smag. Jeg elsker aftensmad, der er hurtigt at bikse sammen og passer sig selv i ovnen.
Ingredienser
til 4 personer- 2 løg
- 2 bdt frisk basilikum (eller tørret efter smag)
- 2 fed hvidløg
- 800 g hakket oksekød
- 4 æg
- 2 tsk salt
- 1 tsk peber
- 4 spsk rasp
- 2 spsk tørret oregano
- 2 spsk tørret timian
- lidt fedtstof til at smøre fadet med
Start med at lave oksefarsen
Hak løg og basilikum. Pres eller hak hvidløg fint.
Bland oksekød, æg, salt og peber sammen i en skål.
Bland rasp, løg, hvidløg og basilikum samt oregano og timian i farsen.
Form farsbrødet og steg det i ovnen
Form farsbrødet og læg det op i et smurt ildfast fad eller bradepande.
Bag i ovnen ved 200 grader i ca. 50 minutter.
Lad farsbrødet trække 5-10 minutter inden det serveres.
Velbekomme!
Se også:
Amerikansk farsbrød
Næringsindhold for oksefarsbrødet
pr. person | hele portionen | |
---|---|---|
Kalorier | 455 kcal | 1819 kcal |
Kulhydrat | 12 g | 50 g |
Protein | 50 g | 200 g |
Fedt | 23 g | 90 g |