Hjemmelavede tortillapandekager - opskrift med majsmel
Med den her opskrift på tortillapandekager med majsmel er det supernemt at lave sine egne hjemmelavede mexicanske pandekager – de smager også meget bedre, end dem man køber, så det kan helt klart anbefales at lave dem selv.
Ingredienser
til 6 stk- 100 g majsmel
- 150 g hvedemel
- 1⁄2 tsk salt
- 1⁄2 tsk bagepulver
- 1⁄2 dl olie
- 1 1⁄4 dl vand (lunken)
Bland majsmel, hvedemel, salt og bagepulver i en skål. Hæld olie og vand i melblandingen, og rør det hele godt sammen. Form dejen til en klump, og pak den ind i husholdningsfilm. Læg den på køl i 15 minutter.
Del dejen i det angivne antal pandekager. Rul hver klump helt tyndt ud med i kagerulle i lidt mel. Steg pandekagerne på en tør pande ved høj varme, til de er gyldne.
Læg stanniol over pandekagerne, indtil de skal serveres, så de ikke bliver tørre og hårde.
Servér pandekagerne med det fyld, du bedst kan lide – jeg serverede dem med guacamole, kylling og salat.
- Publiceret d.
- 11.09.17.
- Kategori:
- Madopskrifter ›
- Mad fra hele verden ›
- Mexicansk mad ›
- Mexicanske pandekager