Hvide asparges med skinke
Rigtig god forret med hvide asparges, skinke og balsamicocreme. Ser både flot ud og er super nemt at lave.
Ingredienser
til 2 personer- 8 hvide asparges
- lidt salt til kogning
- 4 skiver parmaskinke
- ca. 4 spsk balsamicocreme (kan købes i de fleste større supermarkeder, feks. Meny)
Bræk de træede ender af de hvide asparges (der hvor de brækker naturligt). Skræl aspargesene.
Hæld ca. 1 cm vand i bunden af en stor gryde (stor diameter, så aspargesene kan være der). Tilsæt lidt salt og bring gryden i kog.
Kom de skrællede asparges i gryden og kog/damp dem under låg i 4-5 minutter ved lav-middel varme. Tag dem derefter op af gryden og lad dem køle lidt af på en tallerken.
Skær hver skinkeskive igennem på langs, så den bliver til 2 lange skiver. Skær hver asparges over i 3 lige store dele. Saml dem i bundter à 3 og vikl skinke omkring.
Anret på et fad eller op tallerkner og pynt med balsamicocreme.
- Publiceret d.
- 07.06.16.
- Kategori:
- Madopskrifter ›
- Ingredienser ›
- Grøntsager ›
- Asparges ›
- Hvide asparges