Hvide asparges med bacon
Himmelsk kombination af friske hvide asparges og sprød bacon. Simpelt og nemt, men det bliver det ikke ringere af.
Ingredienser
til 4 personer- 8 hvide asparges (friske)
- 8 skiver bacon
- lidt olie til stegning
- peber (Friskkværnet)
Skræl de hvide asparges og skær de nederste hårde ender af. Skyl aspargesene.
Vikl en skive bacon om hver asparges.
Steg i lidt olie på en pande ved middel varme, indtil de er gyldne og sprøde - det tager ca. 9-10 minutter.
Drys lidt friskkværnet peber over ved servering.
Hvide asparges med bacon kan f.eks. serveres som en lille snack, som forret eller som hovedret med eksempelvis nye danske kartofler og persillecreme.
- Publiceret d.
- 21.05.15.
- Kategori:
- Madopskrifter ›
- Ingredienser ›
- Grøntsager ›
- Asparges ›
- Hvide asparges