Keto pølsehorn
Super lækre keto pølsehorn lavet næsten uden kulhydrater. De er overraskende nemme at lave og har en rigtig dejlig konsistens, som minder om almindeligt brød. Perfekte at have i fryseren til en nem frokost eller let mellemmåltid.
Ingredienser
til 12 stk- 200 g revet mozzarella
- 100 g flødeost
- 25 g smør
- 2 æg
- 1 tsk bagepulver
- 1⁄2 tsk salt
- 30 g Pofiber (Hvorfor bruge Pofiber i pølsehornene?)
- 75 g mandelmel
- 4 pølser
Sådan bager du keto pølsehornene
Smelt mozzarella, flødeost og smør sammen ved lav varme i en gryde. Rør rundt undervejs, så blandingen bliver ensartet. Lad det køle lidt af efterfølgende.
Pisk æg i ostemassen - det er nemmest at gøre med en gaffel.
Tilsæt bagepulver, salt, Pofiber og mandelmel til dejen, og bland det godt sammen. Lad dejen hvile 20-30 minutter, til den er kølet af og blevet lidt mere fast i konsistensen.
Del hver pølse i tre stykker.
Fugt hænderne med vand, og tag en lille klump dej op. Spred dejen tyndt ud i håndfladen, og læg pølsen i midten. Pak pølsen ind i dejen, og rul pølsebrødet let imellem fingrene, så dejen bliver lidt mere ensartet.
Fortsæt ligeledes med resten af dejen og pølserne. Fugt løbende hænderne med vand under formningen, så dejen ikke hænger ved.
Læg pølsehornene på en bageplade beklædt med bagepapir.
Bag dem i en forvarmet ovn ved 185 grader varmluft i ca. 20 minutter, til de er gyldne. Lad dem køle af på en rist, inden de spises.
Se også:
Den bedste opskrift på keto pizza
Hvorfor bruge Pofiber?
Når man skal lave en dej uden hvedemel, er Pofiber super godt til at samle dejen og give den brødagtige struktur, man gerne vil have. Det er lavet af tørrede kartoffelfibre og indeholder ganske få kulhydrater, så det er perfekt at bruge i low carb bagværk.
Køb Pofiber billigt her [annonce]
Kan pølsehornene fryses?
Ja, du kan sagtens fryse dem ned, men i så fald er de bedst, hvis de bliver genvarmet i en ovn eller på en brødrister.
Fakta om opskriften
Måltid: Frokost eller mellemmåltid
Oprindelse: Det danske køkken
Arbejdstid i køkkenet:
Hviletid: 20 min.
Bagetid:
Samlet tidsforbrug: 1 time
Næringsindhold for keto pølsehorn
pr. pølsehorn | hele portionen | |
---|---|---|
Kalorier | 193 kcal | 2315 kcal |
Kulhydrat | 2 g | 26 g |
Protein | 10 g | 118 g |
Fedt | 16 g | 188 g |