Kylling med cornflakes i ovn
Saftig kylling med en sprød overflade af cornflakes og parmesan. Nemt at tilberede i ovnen.
Ingredienser
til 3 personer- ca. 700 g kyllingebryst
- 60 g smør
- ca. 7 dl cornflakes
- 50 g revet parmesanost
- salt
- peber
Skær kyllingebrysterne i store strimler.
Smelt smørret ved lav varme i en gryde.
Knus cornflakes - det nemmeste er at komme dem i en frysepose, og så bruge en kagerulle til at knuse dem.
Bland revet parmesan, salt og peber sammen med de knuste cornflakes.
Dyp kyllingestrimlerne i det smeltede smør, og dernæst i cornflakes-blandingen. Læg dem på en bageplade med bagepapir.
Bag i ovnen ved 175 grader i ca. 25 minutter, eller til kyllingen er gennemstegt. Sæt evt. ovnen på varmluft de sidste 5 minutter, for at gøre dem sprøde.
Server f.eks. med grøntsager og ris, kartofler eller pasta.