Müslibarer med banan
Müslibarer med banan har en dejlig sødme, der næsten får dem til at smage som kage. Barerne er utroligt nemme at lave og indeholder gode og nærende ingredienser som havregryn, nødder og chiafrø.
Ingredienser
til 15 stk- 25 g kokosolie
- 35 g smør
- 100 g honning
- 2 bananer (modne)
- 50 g mandler
- 50 g peanuts
- 100 g Rice Krispies
- 100 g havregryn
- 2 spsk chiafrø (kan undlades)
Kom kokosolie, smør og honning i en skål, og smelt det i mikrobølgeovnen – det kan også gøres ved svag varme i en gryde eller over vandbad. Lad det køle lidt af.
Blend kokosolie, smør og honning sammen med banan i en minihakker, blender eller med en stavblender.
Hak mandler og peanuts, og hæld nødderne i en stor skål sammen med Rice Krispies, havregryn og chiafrø. Hæld bananblandingen henover, og rør det hele godt sammen.
Fordel blandingen i en form på 25 x 25 cm beklædt med bagepapir, og tryk det godt sammen. Bag massen i ovnen ved 175 grader i ca. 20 minutter. Stil massen på køl, så den bliver helt fast, og skær den så ud i müslibarer.