Nem kebabsalat med kylling
Her får du opskriften på en dejlig nem kebabsalat, der er fyldt med kylling, persille, rødløg og tomat og toppet med creme fraiche dressing. Den indeholder dermed alle de lækre ingredienser, man finder i en klassisk shawarma.
Ingredienser
til 2 personer- 1⁄2 hoved icebergsalat
- 1⁄4 hoved rødkål eller rød spidskål
- 2 tomater (store)
- 1 rødløg
- 1⁄2 bdt persille
- 1 fed hvidløg
- 3 spsk olivenolie
- 1⁄2 tsk salt
- 280 g kyllingebryst
- 2 spsk shawarmakrydderi
- 30 g smør
- creme fraiche dressing
Hak icebergsalat og kål fint. Skær tomaterne midtover, og skær dem så i skiver.
Skær rødløg i skiver, hak persillen, og bland de to ting sammen.
Pres hvidløget, og bland det med olivenolie og salt.
Skær kyllingebrystet i små mundrette bidder, og krydr dem med shawarmakrydderi og salt. Steg dem i smørret.
Anret alle ingredienserne, og server med creme fraiche dressing og hvidløgsolien.