Panna Cotta dessert med Earl Grey
Panna cotta er en klassisk italiensk dessert, og i denne variant har den fået et engelsk twist i form af Earl Grey te. Det giver en fin smag til den bløde creme, og det er den perfekte afslutning på en lækker middag.
Ingredienser
til 4 personer- 4 blade husblas
- 2 1⁄2 dl mælk
- 4 breve te - Earl Grey
- 50 g sukker
- 2 dl fløde
- friske bær (til pynt)
Læg husblassen i blød i koldt vand.
Kom mælk, Earl Grey tebreve og sukker i en tykbundet gryde, og bring det i kog. Fisk tebrevene op.
Vrid husblassen fri for vand, og kom den ned i cremen. Rør rundt, til den er opløst. Tilsæt fløden, og give massen et opkog.
Tag derefter gryden af varmen, og hæld cremen i portionsglas.
Sæt glassene på køl i 4 timer, til cremen har sat sig.
Pynt med friske bær, og så er din Earl Grey panna cotta dessert klar til servering.
- Publiceret d.
- 20.06.18.
- Kategori:
- Madopskrifter ›
- Mad fra hele verden ›
- Europæisk ›
- Italiensk mad ›
- Italienske desserter