Pasta med laks og rejer
Er du vild med både laks og rejer? Der er ingen grund til at nøjes med en af delene. Server din pasta med begge de milde, lyserøde delikatesser, skønt forenet i en cremet flødesauce med masser af smag fra løg og chili.
Ingredienser
til 2 personer- 400 g laks
- smør til stegning
- citronpeber
- salt
- 1⁄4 løg
- 1⁄4 frisk chili
- 4 spsk rejer
- 1 1⁄2 dl fløde
- båndpasta
Skær laksen i store tern og steg dem i smørret til de har fået tydelige stegeskorper. Krydr med citronpeber og salt. Hak løg og chili i den størrelse stykker, du foretrækker.
Lad løg, chili og rejer stege sammen med laksen i ca. 3 min. og hæld derpå fløde over. Lad det simre ved svag varme til fløden begynder at tykne og få en gylden farve. Smag det evt. til med mere salt. Ønsker du mere sauce, kan du enten tilsætte lidt vand eller lidt mere fløde.
Kog pastaen efter anvisningen på pakken og server den med saucen.