Nemme pizzasnegle med færdigdej
Verdens nemmeste pizzasnegle, der laves med færdig dej. De er klar på kun 20 minutter.
Ingredienser
til 10 stk- 1 rulle færdig pizzadej
- 200 g pizzasauce
- 150 g skinkestrimler eller pepperoni
- 150 g revet ost (f.eks. mozzarella)
- evt. oregano
Så nemt er det at lave pizzasnegle med færdig dej
- Forvarm ovnen til 220 grader.
- Rul den færdiglavede pizzadej ud.
- Smør pizzasaucen ud på dejen, og drys med skinkestrimler eller pepperoni. Skær evt. pepperonien i mindre stykker.
- Fordel revet ost ovenpå, og drys evt. med lidt oregano.
- Rul dejen sammen, og skær den i skiver på ca. 2 cm tykkelse.
- Læg sneglene på en bageplade beklædt med bagepapir.
- Bag dem ved 220 grader i ca. 15-16 minutter, til dejen er gylden, og osten er smeltet.
Flere opskrifter med færdiglavet pizzadej:
Pizza twister med færdig dejNemme pølsehorn med færdig pizzadej
Kan de fryses?
Ja, pizzasneglene kan sagtens kommes i en frysepose og fryses ned.
Lav din egen "færdigdej"
Du kan nemt lave din egen "færdige pizzadej" ved at lave en stor portion pizzasnegle dej, dele den op i portioner på ca. 350-400 gram, som herefter kan pakkes godt ind og fryses ned (dejen skal ikke hæve, inden den fryses).
Når du så vil lave pizzasnegle, tager du blot en portion dej op af fryseren, lader den tø op og derefter hæve 1-2 timer til dobbelt størrelse. Så er den klar til brug.
Fakta om opskriften
Måltid: Frokost, madpakke eller snack
Oprindelse: Det italienske køkken
Hvor mange pizzasnegle får man ud af opskriften: Ca. 10 store snegle (du får flere små snegle, hvis du ruller dejen sammen på den lange led).
Tidsforbrug:
Arbejdstid i køkkenet:
Bagetid:
Samlet tidsforbrug:
Næringsindhold for pizzasnegle med færdiglavet dej
pr. pizzasnegl | hele portionen | |
---|---|---|
Kalorier | 186 kcal | 1861 kcal |
Kulhydrat | 20 g | 197 g |
Protein | 10 g | 100 g |
Fedt | 6 g | 62 g |
Næringsberegningen tager udgangspunkt i, at pizzasneglene laves med skinke.