Rocky Road bars
Disse Rocky Road barer er lavet med mørk chokolade, og det får virkelig de hvide skumfiduser og den lysebrune karamel til at lyse op og give et flot snit. Derudover er der ristede mandler i, som tilfører lidt knas.
Ingredienser
til 12 stk- 300 g mørk chokolade
- 100 g mandler
- 75 g skumfiduser eller mini marshmallows
- 120 g bløde flødekarameller (f.eks. Dumle, Werther's Toffee, eller lignende)
Bræk chokoladen i mindre stykker, og kom det i et fad. Lad det smelte i ovnen ved 50 grader.
Rist mandlerne på en pande, til de har fået lidt farve (denne del kan springes over, men mandlerne får mere smag af at blive ristet).
Klip skumfiduserne i mindre stykker. Hvis du anvender mini marshmallows, kan du springe denne del over.
Pak karamellerne ud af papiret, og halver dem. Kom dem i en skål sammen med skumfiduser og mandler. Hæld den smeltede chokolade over blandingen, og vend det sammen.
Hæld blandingen i en form (jeg lavede 12 barer og brugte en form på ca. 18 x 18 cm) beklædt med et stykke bagepapir. Sæt formen i køleskabet, indtil chokoladen er størknet, og skær barerne ud.
Opbevar dine Rocky Road bars på køl.