Rocky Road konfekt med marcipan
Vanvittig lækker Rocky Road konfekt med marcipan, der ovenikøbet er supernemt at lave. De luftige skumfiduser, den bløde marcipan og de knasende nødder akkompagnerer hinanden helt perfekt.
Ingredienser
til 1 form- 75 g skumfiduser (evt. miniskumfiduser)
- 200 g marcipan
- 100 g pistacienødder (eller 50 uden skal)
- 400 g mørk chokolade
Klip eller skær skumfiduserne i mindre stykker, hvis du ikke bruger miniskumfiduser, og kom dem i en skål. Skær marcipanen ud i små terninger, og kom dem i skålen. Fjern skallerne fra nødderne (hvis du ikke har købt dem uden skal), og kom dem i skålen.
Smelt den mørke chokolade over vandbad eller i mikrobølgeovnen, og hæld den over de andre ting i skålen. Bland det hele godt sammen.
For en form (jeg brugte en bradepande på 25 x 25 cm) med bagepapir, og hæld massen heri. Lad det størkne på køl i en times tid, og skær den så ud i firkantede konfekt-stykker.