Salat med roastbeef
Tilfredsstil både smagsløgene og øjnene med denne velsmagende og farvestrålende salat, hvor tynde strimler af mør roastbeef forenes med sprøde og saftige grøntsager.
Ingredienser
til 4 personer- 500 g roastbeef (tilberedt og afkølet)
- 1 rødløg
- 3 peberfrugter
- 2 dl edamamebønner
- evt. 5 cornichoner
- 3 dl quinoa (eller ris/bulgur/couscous)
- 6 dl vand
Tilbered quinoa/ris/bulgur/couscous efter anvisningen på pakken og lad det derefter køle af.
Skær roastbeefen i tynde strimler. Hak rødløg og cornichoner fint og skær peberfrugterne i små tern.
Hvis edamamebønnerne er frosne tøes de op i lunkent vand. Derefter trykkes de ud af bælgen.
Bland alle ingredienserne sammen i en skål og servér salaten med en god dressing.