Salat med granatæble og feta
Græskinspireret salat med granatæble og feta er en fryd for øjet, og den passer til perfekt til både kød og fisk. Vidste du forresten, at indholdsstofferne i granatæbler giver huden glød og forebygger rynker?
Ingredienser
til 2 personer- 1⁄2 granatæble
- 50 g blandet salat eller basilikum eller persille eller spinat
- 1⁄2 agurk
- 1 bdt forårsløg
- 100 g feta
- 100 g oliven
Pil kernerne ud af granatæblet.
Skyl salaten, og lad den dryppe af.
Skyl ligeledes agurk og forårsløg. Flæk agurken på langs - hvis du helst vil have agurken så sprød som muligt, kan du skrabe de bløde kerner ud med en ske, inden agurken skæres i halve skiver.
Snit forårsløgene.
Bland alle ingredienserne sammen - så er salaten klar til servering.