Wraps med kylling
Disse skønne wraps er fyldt med lækre strimler af krydret kylling, en dejlig cremet guacamole og frisk spinat. De er super nemme at lave, og så er de fantastiske til både aftensmad og frokost.
Ingredienser
til 2 personer- 2 kyllingebryster
- 2 spsk olie
- krydderier til kyllingen (jeg anvendte en mexicansk chiliblanding)
- 40 g spinat
- 1 rødløg
Guacamole
- 2 avocadoer
- 1⁄2 dl creme fraiche
- 1⁄2 fed hvidløg
- citronsaft
- salt
- peber
Derudover
- 4 tortillapandekager (eller lignende)
Skær kyllingebryst i tynde strimler, og steg dem i olie med det valgte krydderi. Lad kyllingestrimlerne køle af – de kan sagtens laves dagen før.
Skyl spinat, og lad det dryppe af. Skær løg i tynde strimler.
Guacamole:
Halver avokadoerne, og tag kødet ud. Mos det sammen med creme fraiche. Pres hvidløg, og tilsæt det sammen med citron. Smag til med salt og peber.
Smør et lag guacamole ud på hver pandekage, og tilføj kylling, spinat og løg. Rul pandekagerne sammen, og skær dem evt. over på midten, så man kan se, hvad der er indeni.
Se også:
Denne mega lækre madroulade med kylling.
Er der spinat tilovers?
Hvis du ligger inde med ekstra spinat, kan du med fordel bruge det i en af disse fantastiske opskrifter:
Kartoffelfad med spinat og skinkeLækre kyllingefrikadeller med fetaSuper nem kyllingelasagne
Næringsindhold for opskriften
pr. person | hele portionen | |
---|---|---|
Kalorier | 942 kcal | 1883 kcal |
Kulhydrat | 82 g | 164 g |
Protein | 42 g | 84 g |
Fedt | 47 g | 94 g |
Næringsberegningen omfatter hele opskriften på wraps med kylling og guacamole.