Indisk mad - side 3
Hjemmelavede friskbagte naanbrød slår købevarianterne med flere længder og er selvskrevne til indiske retter. Her laves de med hvidløg, så de får lidt ekstra smag.
Super god suppe med kylling og kokosmælk, som gør den dejligt cremet og fyldig. De fintsnittede forårsløg på toppen afrunder smagen med et herligt friskt pift.
Dejlig krydret gryderet med linser, der serveres med en syrlig yoghurtdressing med agurk og spidskommen. Retten har en dejlig kombination af indiske krydderier, der giver den en herlig smag.
Krydrede, indiske fiskefrikadeller, fyldt med frisk koriander og karry, der giver dem et eksotisk præg.
Sund og lækker opskrift på vegetarisk tandoori med quinoa, søde kartofler og kikærter. Nem at lave og med den autentiske indiske smag.
Rigtig god måde at få brugt resterne af den indiske dahl. Tryl dem om til disse krydrede vegetarfrikadeller - det er både super nemt og lækkert.
Nem opskrift på en dejlig cremet karrysuppe med ferskner. Fersknernes sødme og den stærke karrysmag passer rigtig godt sammen.
Ultra nem opskrift på risret, som den laves i orienten. Den orientalske smag kommer fra karryen, der giver smagt til både grøntsagerne og kødet.