Forretter - Opskrifter på forretter
Med forførende lette opskrifter er det nemt at lave spændende forretter, om du søger franske eller italienske varianter, måske spansk tapas? Eller server en forret med rejer. Så går det ikke i fisk.
En dejlig kold og forfriskende forret lavet på melon tilsat et lækkert rejefyld der går godt i spænd med melonsuppens bløde smag og konsistens.
Lækker og nem lille ret som kan serveres som forret, til hovedretten eller som en lille snack.
Krebsehaler med blandt andet avocado, rødløg og cherrytomater i hvedetortillas er en perfekt appetitvækker inden hovedretten.
Sprød bacon, bløde og søde abrikoser og ostens røgede smag forenes i denne lille lækre og nemme snack. Også velegnet som pindemadder.
Rejer i spicy rød sovs med løg, peberfrugt og hvidløg i chiliolie. Serveret på ristet brød.
Vandbakkelser er luftigt bagværk, hvor man kan variere fyldet i det uendelige. Det gør dem gode både som appetizers eller som mere dessertagtige kager.
En populær opskrift på kartoffelsuppe. Sund og nærende suppe som er god som enten forret eller hovedret. Opskriften er let at følge.
Lakseruller med røget laks, rygeost, salat og rødløg. Simpelt og lækkert.
Fantastisk flot og lækker ret med varmrøget laks og tilbehør bestående af bl.a. agurk, radiser, æg og purløgsmayo. Servér som en lækker frokost, forret eller som hovedret.
En meget populær forret, som kan varieres i det uendelige. Her er opskriften med rejer, creme fraiche og finthakket dild.
Blinis pandekager med røget makrel, creme fraiche og rødløg udgør et dejligt måltid. En ret som du simpelthen må prøve at kaste dig ud i.
Bruschettas er - i al deres simplicitet - super skønne og farverige enten som forret eller som tapas. Kan også laves som ekstra godt tilbehør til f.eks. suppen.
Carpaccio er en klassisk italiensk forret. Her er den lavet med røget svinemørbrad i stedet for rå okse- eller kalvefilet.
Wraps fyldt med bl.a. røget makrel, rødløg og radiser. Perfekt til forretten.
En dejligt blød, cremet jordskokkesuppe med kartofler og, gæt engang, jordskokker. Nem at lave, smuk at se på og lunende at spise.