Forretter - side 5
Skøn opskrift med friske hvide asparges, rejer og hjemmelavet citronmayonnaise.
Det her hvidløgsbrød med smeltet ost er så lækkert, at det næsten ikke er til at forstå. Som en bonus er det vildt nemt at lave, så det kommer helt sikkert på bordet igen herhjemme.
Skøn suppe med kylling og grøntsager. Måske ikke helt fedtfattig, men til gengæld rig på nyttige næringsstoffer og vigtige vitaminer. Og god smag, naturligvis.
Nem og lækker forret med stenbiderrogn, creme fraiche og purløg på ristet brød. En sand gudespise, der kun tager et par minutter at lave.
Lav den klassiske rejecocktail med blandt andet avocado og en herlig dressing af creme fraiche og akaciehonning.
De her små brød med bacon og asparges smager vanvittigt godt, og så er de også ret fine at servere som f.eks. tapas eller tilbehør til supper, salater eller kød.
Dejlige små hapsere med ost og pølse samt grøn pesto på toppen, der binder det hele sammen og skaber en skøn smagsoplevelse. Ideelle som del af et tapasbord eller som en lille forret.
Nemt, flot og lækkert. Forkæl dig selv med stenbiderrogn på ristede bidder brød eller servér som en farverig appetizer, når middagsgæsterne ankommer.
Super skøn, simpel og smuk forret med stenbiderrogn og cremet rygeost samt sprøde rugbrødscroutoner og lidt karse på toppen. Ligner en million, men er virkelig let at lave.
Dejlig lille appetizer, snack eller forret med stenbiderrogn og creme fraiche, der serveres i små "skåle" af bagte rødløg.
Nemme, forfriskende og delikate appetizers bestående af minitoastbrød med laks, rygeost, purløg og radiser.
Utroligt nem, men alligevel super lækker forret eller snack med asparges og skinke. Altid et hit.
Bland modent avocadokød med cremet, frisk hytteost, pift det op med en snert syrlig citron og du har en lille godbid, som er perfekt til forret.
Formidabel forret med avocado og krydret fyld med rejer. Nem at lave, virkelig velsmagende og dejligt dekorativ med sine lysegrønne og rosa farvenuancer.
Nem og lækker ret med tynde skiver af avocado toppet med rejer og en skøn dressing med purløg og dild.