Fjerkræ - Opskrifter med fjerkræ
Spændende opskrifter på sprælske retter med fjerkræ, varianter velegnede både til forretter og hovedretter. Alt fra stegt kyllingebryst, andesteg i ovnen til den fænomenale, franske gryderet coq au vin.
En herlig opskrift på andesteg, som kan bruges til mortensaften, juleaften eller bare når der rigtigt skal spises godt til aftensmaden.
Colaen giver kyllingen en let sødlig smag, og marinaden hjælper desuden til at kyllingen holder sig saftig.
Denne mexicanske kyllingelasagne med spinat er et sikkert hit. Både til hverdag og hvis du skal lave noget nem mad, når du får gæster.
Coq au vin er en traditionel fransk gryderet med hane/kylling i vin.
Dejlig og nem opskrift på tarteletter med høns i asparges. Denne klassiske danske ret er lige så populær nu, som den nogensinde har været og et sikkert hit at servere for store og små.
Vores populære opskrift på kalkunbryst er let at lave og meget fedtfattig. Et sundt og velsmagende alternativ til aftensmaden med lækkert tilbehør.
Aftensmenuen, som er både overskuelig at tilberede og som hele familien vil elske: Kyllingebryst på en bund af ris med frisk peber og sprød bacon.
Hjemmebagte buritos med spinat og fyld med marineret kalkun og peberfrugt. Gratineret med revet ost i ovnen.
Det behøver ikke være besværligt at lave noget ekstraordinært. Prøv andestykker med ingefær-sauce og server retten pænt pyntet med citron og forårsløg.
En kinesisk inspireret hønsekødssuppe, som smager pragtfuldt og er fyldt med sunde, nærende ingredienser. Lav gerne store portioner så du har til flere dage.
Kyllingebryst med fyld er en nem og lækker opskrift, hvor fyldet kan varieres efter smag.
Nem gryderet med kylling, bacon og peberfrugt. Spises med pasta. God og hurtig hverdagsmad.
Med denne opskrift er det nemt at lave lækre og saftige kyllingelår. De smøres blandt andet ind i akaciehonning.