Juleopskrifter - Opskrifter på julemad
Lækre juleopskrifter på dejlig julemad. Både til julefrokost og til den store aften. Prøv f.eks. julekonfekt med marcipan eller andesteg.
Let og lækker opskrift på brunede kartofler. Især meget brugt til jul, men smager godt hele året til en flæskesteg eller med f.eks. grønlangkål.
Lækkert julebrød, der smager sødt af vanilje og er pyntet med mandelflager på toppen. Brødet er ideelt som morgenmad eller til eftermiddagskaffe/gløgg.
Ingen jul uden ris a la mande og det smager da også så godt, at man sagtens kan spise det hele året. Prøv vores populære opskrift.
Skøn hjemmelavet kirsebærsovs, der er utrolig nem at lave og smager, som englene synger.
Super lækker julekaffe, der smager dejligt af kanel, vaniljesukker og nelliker. Den er nem at lave, og så dufter den tilmed af jul.
Fantastisk juletrifli med kirsebærsauce, flødeskum og makroner. En utroligt nem og lækker juledessert, der er et garanteret hit.
Server ris a la mande med himmelsk karamelsovs. Et godt alternativ til dem som ikke er så vilde med kirsebærsovs eller som bare vil prøve noget nyt og lækkert.
Trænger du til lidt afveksling fra den danske julemad. Så prøv mexicansk kylling til jul. F.eks. serveret med ris og julesalat.
Lav dine egne æbleskiver! Det er ikke så svært og de bliver flotte, runde, søde og dejlige.
En herlig opskrift på andesteg, som kan bruges til mortensaften, juleaften eller bare når der rigtigt skal spises godt til aftensmaden.
Få opskriften på den populære julesnack. Havregrynskugler er også gode at liste med i børnenes madpakke som en ekstra lækkerbisken.
De brune kartofler hører sig naturligvis til på juleaften, men det er næsten ærgerligt kun at spise dem én gang om året. Server f.eks. til en saftig steg.
Stegte andebryster smager bare fantastisk og er ikke spor besværligt at lave. Steges på panden og inden servering skæres de i skiver.
Æggesalat er fast inventar til jule- og påskefrokosterne, men er også god til hverdag. Denne laves med cremet flødeost, som giver en helt særlig smag.
Denne kage er selve indbegrebet af den engelske jul og man bager den typisk et godt stykke tid før juleaften og går så og doserer brandy over den hver uge op til jul.