Tapas - side 4
Lækre rugbrødschips lavet af øllebrød, så det er ekstra nemt at forvandle overskydende rugbrød til sprøde chips.
Lækre små bruschetta, hvor sprødt ristet brød får suverænt godt selskab af mayonnaise, purløg, carpaccio og syltede rødløg. En let og lækker lille forret eller appetitvækker.
Små lækre og bløde grønne pebre, der passer perfekt som tapas. De små pebre smager mildt, men har en dejlig krydret eftersmag. De er utroligt nemme at lave i ovnen.
Små lækre og sprøde tærter med fyld af kylling og fløde og til sidst toppet med ost. Tærterne passer perfekt som tapas, i madpakken eller som et lille mellemmåltid.
De fineste små tærter med spinat og feta. Kombinationen af det lækre, bløde fyld og den sprøde tærtebund gør dem til en perfekt lille mundfuld.
Sprøde rugbrødshapsere med cremet hummus, syltede rødløg, friske agurketern og en skøn persilleolie - det giver små hapsere med masser af smag.
Tapaschampignoner med smag af balsamico og persille er let at lave og serveres som en mindre ret i en tapasbuffet eller som tilbehør til kødretter.
Det her vandmelon-pindsvin er en super festlig måde at servere spyd på. Her er det spyd med tomat, mozzarella og frisk basilikum – en klassisk caprese i tapasform.
Fine små kartoffelmadder med purløgsmayo og ristede løg. Super lækker opskrift på smørrebrød i miniformat.