Salater - side 6
- Kålsalat
- Agurkesalat
- Avocadosalat
- Spinatsalat
- Salat med pinjekerner
- Salat med radiser
- Nemme salater til mange mennesker
En fyldig og spændende salat med skært lammekød og gode grøntsager som asparges, champignon og peberfrugt. En ligevægtig og sund balance mellem kød og grøntsager.
Med lidt melon, forårsløg, vindruer, agurk og feta får du en helt fantastisk dejlig salat. Servér den til diverse hovedretter.
God salat med spidskål og avocado samt hvedekerner, bær, feta og blomkål. Servér som tilbehør til middagen eller som frokostret i sig selv.
En velsmagende og sund salat med søde og syrlige smagsnoter, sat sammen af stegt spidskål, æbler, mandler, løg og tranebær.
Nem spidskålssalat med saftig appelsin, milde forårsløg og en anderledes dressing med tahin og appelsinsaft.
Sund thaisalat med en rigtig god og autentisk smag. En rigtig god måde at få brugt sine rester af f.eks. roastbeef, bøffer eller andet oksekød.
God og simpel avocadosalat med grønne bønner og rødløg - og så er den super sund.
Nem opskrift på sund og farverig avocadosalat med bl.a. frisk grapefrugt, sprød agurk og grøn spinat.
Lækker og simpel blomkålssalat med tomater, rødløg og en dejlig dressing. Salaten tager ikke lang tid at bikse sammen, og så smager den bare så skønt.
Suveræn, sund og anderledes broccolisalat med mango, forårsløg, rosiner og mandler. Let at lave og kan serveres til det meste.
En dejlig bulgursalat med blandt andet feta, peberfrugt og friske krydderurter. Kan spises for sig selv eller som tilbehør til en hovedret.
En farverig bulgursalat, gjort endnu mere interessant med fine bidder mozzarella. Kan serveres som nemt, sundt og mættende tilbehør til de fleste hovedretter.
En skøn bulgursalat med cocktailtomater, persille, avocado og peberfrugt.
Fantastisk bønnesalat med bagte rødløg og cherrytomater, som får en dejlig mild sødme efter en tur i ovnen.
Fabelagtig og farverig bønnesalat, som dækker hele smagsspektret med friske bønner, søde granatæblekerner og blåbær, syrlig citronskal og let bitter rucola.