Vegetarmad - side 6
Rodfrugtfrikadeller bliver aldrig kedelige; smagen kan nemt varieres med krydderier eller andre typer rodfrugter. Server som tilbehør eller vegetarisk hovedret.
Super spændende salat med bagt blomkål og granatæble, som serveres med en dejlig cremet dressing, der giver et kølende modspil til de varmende krydderier.
Sommerpasta er perfekt til de dage, hvor du ikke gider stå i køkkenet og svede i timevis. Simpel, god og mættende hverdagsret. Også vegetarer kan være med.
Butterdej fyldt med bl.a. spinat, parmasanost, citronsaft og sherry. Server med en god salat eller brug dem i madpakken.
Tarteletter med fyld til vegetarer smager helt fantastisk. Kombinationen af det cremede fyld, de sprøde tarteletskaller og de friske grøntsager gør retten enormt lækker.
Det her vandmelon-pindsvin er en super festlig måde at servere spyd på. Her er det spyd med tomat, mozzarella og frisk basilikum – en klassisk caprese i tapasform.
Opskrift på en svampet vegansk gulerodskage som har en dejlig smag af nødder, krydderier og citron. Kagen er lavet uden mælk, æg og andre animalske produkter.
Mexicanske pandekager smager overraskende lækkert med vegetarisk fyld. Den krydrede smag i fyldet akkompagneres af søde majs og lækker smeltet ost.
Virkelig nem vegetarisk ret med quinoa og en lækker blanding af majs, bønner og andre mexicansk inspirerede ingredienser. Alt sammen tilberedt i én gryde og serveret med avocado og forårsløg på toppen.
Lækker, græsk salat med bagt aubergine, cherrytomater og tzatziki. Velegnet som let forret eller tilbehør til andre retter.
Prøv denne blomkålssuppe og det bliver nemt at servere en både sund og lækker, cremet suppe. Den kan enten laves til forret eller en let hovedret med noget godt brød til.
Lækker opskrift på bruchetta med pesto og tomatfyld med masser af smag.
Citronpandekager med fyld er en let og lækker anretning der snildt kan bruges som aftensmad.
Skønne og sunde edamamefrikadeller, som er nemme at lave og velegnede både som lun hovedret, hvor de kan serveres med det meste tilbehør og kolde i madpakken.
En kold suppe som Gazpacho kan passende serveres om sommeren som en lækker forret eller frokostret.