Dip - side 2
Dejlig, simpel dip med ketchup og oliven. Brug den som tilbehør til større retter, til nachos eller som dip til forskellige former for snacks.
En god, lille tapenade, der kan bringe dig i stemningen fra Sydfrankrig. Meget hurtig og nem at lave.
Lækker luksussalsa lavet af fed, sund avocado og røde tomattern. Nemt og hurtigt at lave og velegnet som dip, smørelse eller hvad du kan finde på.
En lækker og nem opskrift på dressing eller dip til snacks og salat. Tager ikke mange minutter at lave og dens dreamy, creamy konsistens er rent kræs for ganen.
Dejlig grønkålspesto, der smager skønt af persille, hvidløg og parmesan for ikke at nævne det friske strejf af citron.
Virkelig lækker romesco sauce, der får den helt rigtige autentiske smag.
Virkelig lækker salatmayonnaise med den helt rigtige smagsbalance, så den er perfekt som dip til pomfritter og andre lækre sager.
Lækker bearnaise mayo, der er dejligt cremet og smager skønt af estragon. Perfekt tilbehør til det meste.
Super opskrift på klassisk mexicansk guacamole med tomat, chili og limesaft. Perfekt til nachos, som dip til grøntsager eller i en sandwich, pitabrød eller lignende.
Den dejlige, islandske skyr kan bruges til andet end morgenmad og desserter. Den er god i cremet tzatziki som erstatning for den federe, græske yoghurt.
Skøn og fedtfattig guacamole med skyr, finthakket tomat og evt. frisk koriander og jalapeños, hvis der skal lidt ekstra "krydderi" på smagen.
Fuldstændig forrygende guacamole med både friske tomater og soltørrede tomater, der sammen med hvidløg, rødløg og basilikum giver den ekstra meget smag. Hjemmelavet dip når det er bedst!
Virkelig lækker (og sundere) avocado-tzatziki, der f.eks. kan spises som dip, dressing til salat eller som tilbehør til alt fra frikadeller og fisk til kylling, lam og andet kød.
God avocadopesto med basilikum - et sundere alternativ til den klassiske pesto med olie. Spis den f.eks. til pasta, i sandwich eller som dip eller dressing.
Vildt god opskrift på basilikumpesto med mandler. Den smager skønt af basilikum, hvidløg og parmesanost, og olivenolien giver den en herlig fløjlsblød konsistens.