Tilbehør - side 5
Utrolig nem opskrift på det fineste grønne ramsløgsalt, som både smager skønt og pynter på alt fra smørrebrød og blødkogte æg til pasta- og kødretter.
Det er utroligt nemt at lave sin egen svampeketchup, og den har meget mere smag og en bedre struktur end den kedelige købe-ketchup.
Grøntsagerne svitses lidt, krydres simpelt, småsimrer i kort tid og du har noget tilbehør, som passer godt til de fleste retter og som din krop også bliver glad for.
Nem og populær opskrift på humus, hvor du ikke behøver at sætte kikærterne i blød. Humusen kan f.eks. bruges som dip eller smørepålæg.
Denne dejlige ret har sin oprindelse i Spanien, hvor ris med ost og tomater er brugt som tilbehør til mange forskellige kødretter. Det er alle tiders opskrift!
Rysteribs er et dejligt tilbehør til gode danske kødretter som f.eks. frikadeller. Den rigtige blanding af sødt og surt giver en fantastisk smag.
Det er nemt at lave rødbedegratin, og det er lækkert tilbehør til f.eks. en god bøf, steg eller noget helt andet.
Disse lækre timiankartofler er rigtig gode som tilbehør.
En lækker ærtepuré til f.eks. fisk eller bøffer. Meget simpel og hurtig at lave, så alle kan være med. Pureen får en flot, grøn farve.
Her finder du en indbydende, smagfuld og visuel flot tomatsalat med cremet mozzarella og basilikum. Perfekt som tilbehør til diverse retter.
De brune kartofler hører sig naturligvis til på juleaften, men det er næsten ærgerligt kun at spise dem én gang om året. Server f.eks. til en saftig steg.
Hvorfor nøjes med tarvelige købeflutes når man kan lave superlækre hjemmelavede flutes i en fart med denne opskrift.
Opskrift på pesto med pinjekerner, parmesanost og rucola, som giver en skarp smag og en skøn grøn farve. Et godt supplement til mange retter.
En smuk, simpel, klassisk tomatsalat, som både kan serveres som forret, men også er særdeles velegnet som tilbehør til div. hovedretter. Eminent til det meste!
Opskrift på en sund auberginedip med en frisk smag af citron, hvidløg og krydderier. Server baba ganoush som tilbehør til en hovedret eller som en dip til grøntsagsstave, kartofler eller brød.