Hovedretter - side 21
Traditionelle tacos med et overflødighedshorn af fyld. En hot hovedret for hele familien, men også velegnet til større arrangementer med mange gæster.
Skøn og klassisk opskrift på tarteletter, hvor der koges en hel kylling sammen med en masse friske grøntsager, der alt sammen giver smag til det lækre fyld.
Mild og rund torskesuppe med fennikel. Kan både bruges som forret eller hovedret.
Lynstegte tunsteaks med en dejlig marinade, pasta og rucola.
Saftige tykstegsbøffer smukt serveret med kartofler og en salsa af peberfrugt, tomat og limefrugt. En velsmagende, velafbalanceret og mættende hovedret.
Fantastisk tærte med en vinderkombination af dejlige asparges og sprød bacon på toppen. Udover at være lækker er tærten også virkelig nem at lave.
Rigtig god og nem tærte med broccoli og skinke samt en hurtig blanding af hytteost og æg, der binder det hele sammen.
Fuldstændig fantastisk tærte med chorizo, spinat og rødløg. Kan i høj grad anbefales.
Nem tærte med milde forårsløg og skinketern. Lækker mad med ganske få ingredienser.
Brug resterne af pulled pork i en nem og lækker tærte med peberfrugt, løg og majs samt smeltet cheddarost på toppen.
Denne varme salat er både hurtig, nem og sund, og så har den en dejlig autentisk asiatisk smag.
Virkelig nem vegetarisk ret med quinoa og en lækker blanding af majs, bønner og andre mexicansk inspirerede ingredienser. Alt sammen tilberedt i én gryde og serveret med avocado og forårsløg på toppen.
Hjemmelavet vegetarpizza med champignon og artiskokker, og en tomatsauce der er fuld af smag.
Tigerrejer er fantastiske i wok og resultatet en fortræffelig hovedret med masser af smag og substans. Et nemt og nærende måltid i alle regnbuens farver.
Nemme og gode wraps med røget laks og salat samt en creme af peberrod og flødeost.