Hovedretter - side 26
Med få elementer skabes en spændende og festlig hovedret. Mango-laksen får søde nuancer fra chutneyen, smukt suppleret af syrlig citron og salte pistacienødder.
Gode bøffer i en lækker marinade med soya, paprika og creme fraiche. Kan f.eks. serveres med fyldte bagte kartofler.
Mørbrad marineres i en blanding af basilikum, soltørrede tomater og rødvin. Skal trække minimum 1 time i køleskab inden stegning.
Virkelig god opskrift på Marokkansk lammegryde. Skal simre i ca. 2 timer, men det er al ventetiden værd. Hold fast hvor smager det godt.
En velsmagende opskrift på mørbrad med appelsinsky. De lækre ingredienser giver en helt særlig smagsoplevelse.
Saftige bøffer af mørbrad, der putter sig i en cremet estragonsauce fyldt med smag - det er en ret, der er svær at modstå.
Med denne opskrift på mørbrad med pesto er du sikret en fantastisk ret til aftensmaden.
En skøn og forholdsvis hurtig ret at bikse sammen og hvidvinen gør den savlende lækker!
Venter du besøg eller ønsker du bare at unde dig selv noget ekstra godt så er denne opskrift genial. Server den f.eks. sammen med guacamole eller creme fraiche.
Simpel og saftig hovedret med kylling i tomatsauce, serveret med ris. Den er mættende, fedtfattig og alle kan være med uanset madlavningstalent.
Se hvor nemt det er at lave en løgtærte. Rigtig god hverdagsmad, men også velegnet som en del af en gæstemenu.
Fænomenalt festmåltid med oksemedaljoner, kantareller og rødvinssauce. Der er ikke svær kogekunst på spil her, men det vil helt sikkert imponere gæsterne.
Få opskriften på honningmarineret flanksteak her.
Mageløs middagsret. Ovnbagt laks med citron og agurkesalat er let at lave og anretningen har et fint, helstøbt udtryk. Og så er fisken fuld af sunde fedtsyrer.
Pandekager med tacofyld er en hurtig hovedret, som med garanti tilfredsstiller både mave og gane. Server hjemmelavet guacamole til for ekstra godt tilbehør.