Hovedretter - side 26
![Drysset med pistacienødder ser mango-laksen fortryllende ud.](/images/1757/364x182/mangolaks.jpg)
Med få elementer skabes en spændende og festlig hovedret. Mango-laksen får søde nuancer fra chutneyen, smukt suppleret af syrlig citron og salte pistacienødder.
![Her er de marinerede bøffer serveret med fyldte kartofler og grønne bønner.](/images/85/364x182/marinerede-boeffer.jpg)
Gode bøffer i en lækker marinade med soya, paprika og creme fraiche. Kan f.eks. serveres med fyldte bagte kartofler.
![Mørbraden får en fantastisk smag med marinaden.](/images/658/364x182/marineret-moerbrad.jpg)
Mørbrad marineres i en blanding af basilikum, soltørrede tomater og rødvin. Skal trække minimum 1 time i køleskab inden stegning.
![Marokkansk lammegryde med couscous som tilbehør.](/images/2468/364x182/lammegryde-couscous.jpg)
Virkelig god opskrift på Marokkansk lammegryde. Skal simre i ca. 2 timer, men det er al ventetiden værd. Hold fast hvor smager det godt.
![Her er mørbraden serveret med ovnbagte bådkartofler og mixet salat.](/images/95/364x182/moerbradmedappelsinsky.jpg)
En velsmagende opskrift på mørbrad med appelsinsky. De lækre ingredienser giver en helt særlig smagsoplevelse.
![Pynt evt. med lidt finthakket frisk estragon på toppen](/images/4110/364x182/moerbrad-estragonsauce.jpg)
Saftige bøffer af mørbrad, der putter sig i en cremet estragonsauce fyldt med smag - det er en ret, der er svær at modstå.
![En dejlig mørbradvariant](/images/557/364x182/moerbrad-med-pesto.jpg)
Med denne opskrift på mørbrad med pesto er du sikret en fantastisk ret til aftensmaden.
![Mørbrad, champignon, bacon og løg i en dejlig sauce med hvidvin](/images/3321/364x182/moerbradgrydemedhvidvin.jpg)
En skøn og forholdsvis hurtig ret at bikse sammen og hvidvinen gør den savlende lækker!
![Salsa og grøntsager er med til at give denne ret et ekstra pift.](/images/632/364x182/nachos-med-oksekoed.jpg)
Venter du besøg eller ønsker du bare at unde dig selv noget ekstra godt så er denne opskrift genial. Server den f.eks. sammen med guacamole eller creme fraiche.
![Dejligt nem og lunende gryderet med kyllingestykker i tomat.](/images/1692/364x182/nem-kylling-i-tomat.jpg)
Simpel og saftig hovedret med kylling i tomatsauce, serveret med ris. Den er mættende, fedtfattig og alle kan være med uanset madlavningstalent.
![Vegetarisk løgtærte med hytteost og pesto.](/images/1090/364x182/nem-loegtaerte.jpg)
Se hvor nemt det er at lave en løgtærte. Rigtig god hverdagsmad, men også velegnet som en del af en gæstemenu.
![.Anret gerne oksemedaljon, kantareller og rødvinssauce dekorativt på tallerkenen.](/images/1697/364x182/oksemedaljonerkantareller.jpg)
Fænomenalt festmåltid med oksemedaljoner, kantareller og rødvinssauce. Der er ikke svær kogekunst på spil her, men det vil helt sikkert imponere gæsterne.
![Serveret med kartofler, grøn salat og skysauce/marinaden fra kødet.](/images/383/364x182/honningmarineretopskrift.jpg)
Få opskriften på honningmarineret flanksteak her.
![Laksens sarte kulør og den lysegrønne agurkesalat pryder pænt tallerkenen.](/images/1699/364x182/ovnbagt-laks-citron.jpg)
Mageløs middagsret. Ovnbagt laks med citron og agurkesalat er let at lave og anretningen har et fint, helstøbt udtryk. Og så er fisken fuld af sunde fedtsyrer.
![Pandekagerne er, rullet om tacofyldet og drysset med ost, klar til bagning.](/images/1785/364x182/pandekager-med-tacofyld.jpg)
Pandekager med tacofyld er en hurtig hovedret, som med garanti tilfredsstiller både mave og gane. Server hjemmelavet guacamole til for ekstra godt tilbehør.