Hovedretter - side 28
Russerbøf er oksefilet med sennep og revet peberrod smurt over. Serveres med kartofler og en god øl.
Lav en ekstra god salat med søde blommer og rødbeder, cremet feta og svinemørbrad med salt parmaskinke. Rig på både farver og smag.
Opskrift på en lækker salatpizza, som er nem at lave og fyldt med dejlige ingredienser.
Tilbered kyllingebrysterne på en anderledes, interessant måde. Her både steges de og kommes i ovnen med nachos, salsa, fløde og gylden ost.
Lav din egen shawarma i pita med marineret kød, friske grøntsager og hjemmelavet dressing. Kan sagtens serveres som en spændende hovedret, som også børnene vil elske.
De her sliders med blåskimmelost er de rene smagsbomber. De lækre karamelliserede rødløg sørger for, at osten ikke bliver for kraftig, og den dejlige dressing tilføjer et friskt element sammen med tomatskiverne.
Spaghetti bolognese er populært i alle aldre på grund af den dejlige smag og at det ikke koster en bondegård at lave.
Spaghetti med laks og spinat er en let, men fyldig og mættende anretning. Perfekt som hverdagsret, da den både er nem, velsmagende og fyldt med vitaminer.
Den helt oprindelige spaghetti-opskrift som andre opskrifter udsprang fra.
En dejlig suppe med typiske spanske ingredienser såsom chorizopølse, peberfrugt og tomater.
Saftige og krydrede spanske kødboller med chorizo i en fantastisk tomatsauce. Kan serveres traditionelt med pasta, men vil også passe forrygende som del af en tapasbuffet.
Spansk ret på koteletter med gode grøntsager. Server med ris og flutes.
Se her, hvordan du nemt giver frikadellerne et spicy pift med krydderier og få, velvalgte grøntsager. Servér f.eks. med en krydret sauce og ris til.
Saftigt, stegt andebryst med rosmarinsauce er en helstøbt hovedret og den indbydende anretning er helt sikkert en succes til hverdagsaften såvel som til gæstemiddag.
Stegt torsk med god, gammeldags sovs er en klassiker, der holder. Server med let kogt broccoli for lidt grønt på tallerkenen og gerne nye kartofler.