Gæstemad - side 3
Lav den klassiske rejecocktail med blandt andet avocado og en herlig dressing af creme fraiche og akaciehonning.
Nemme, forfriskende og delikate appetizers bestående af minitoastbrød med laks, rygeost, purløg og radiser.
Uimodståelig chokoladetærte, der gemmer på et formidabelt lag saltkaramel i midten. Den smukke kage kombinerer sprødt med blødt og sødt med salt.
Fantastisk opskrift på crème brûlée med vanilje og rom, der smager helt perfekt med den sprøde karamel på toppen. Og så er det faktisk overraskende nemt at lave.
Fænomenal dessert med hvid chokolade og vanilje samt en flot gelé af havtornsaft (eller anden frugtsaft) på toppen.
Snackpebre fyldt med løg, pesto, skinke og hytteost. En nem ret med masser af smag, som både er god til hverdag og når man har gæster.
Imponér dine gæster med denne indbydende hindbærtærte, fuld af søde smagsnuancer fra vanilje og marcipan, samt mundvandsdrivende hindbærsyltetøj.
En herlig mousse med hvid chokolade og græsk yoghurt. En dessert som dine gæster vil elske dig for.
Knasende kiksebund toppet med en mild og frisk hindbærmousse gør kagen her til en exceptionel smagsoplevelse. Den kan laves dagen i forvejen og skal blot stå på køl inden servering.
Lækker kødroulade med bacon og pesto. Det flotte udseende og den kraftfulde smag vil helt sikkert imponere dine gæster.
I stegeso bliver lammekøllen nemt helt perfekt. Og du behøver ikke røre en finger, mens den steges. Imponerende til gæstemiddage, smagsmæssigt som visuelt.
Skøn vegetarisk forret med lynsyltede bolsjebeder, fintskårne radiser og en dejlig creme med avocado og dild. Retten er festlig, lækker og overraskende nem at lave.
Dejlig saftigt kalkunbryst skåret i tynde skiver og toppet med soltørrede tomater, ristede pinjekerner og frisk basilikum. Perfekt ret til både hverdag og fest.
God laksetatar med et frisk pift af ingefær, lime og forårsløg. Serveret med sprødt, ristet brød og cremet flødeost, så er det en fantastisk smagsoplevelse.
En rigtig dejlig jordbærdessert, som giver den helt rigtige "underblæste" effekt, som en soufflé skal have.