Gæstemad - side 3
![En god forret som alle kan lide.](/images/697/364x182/rejecocktailmedavocado.jpg)
Lav den klassiske rejecocktail med blandt andet avocado og en herlig dressing af creme fraiche og akaciehonning.
![Små appetizers med laks og rygeostcreme.](/images/1262/364x182/appetizer-med-laks.jpg)
Nemme, forfriskende og delikate appetizers bestående af minitoastbrød med laks, rygeost, purløg og radiser.
![Den lækreste chokoladetærte med saltkaramel, der vil få alles mundvand til at løbe!](/images/4781/364x182/chokoladetaerte.jpg)
Uimodståelig chokoladetærte, der gemmer på et formidabelt lag saltkaramel i midten. Den smukke kage kombinerer sprødt med blødt og sødt med salt.
![Crème brûlée er ikke en fransk dessertklassiker uden grund.](/images/7131/364x182/brulee-vanilje-rom.jpg)
Fantastisk opskrift på crème brûlée med vanilje og rom, der smager helt perfekt med den sprøde karamel på toppen. Og så er det faktisk overraskende nemt at lave.
![Den færdige dessert med hvid chokolade/fløde-blanding i bunden og havtorngelé på toppen.](/images/2004/364x182/hvid-dessert-chokolade.jpg)
Fænomenal dessert med hvid chokolade og vanilje samt en flot gelé af havtornsaft (eller anden frugtsaft) på toppen.
![Bagte snackpebre med lækkert fyld.](/images/1281/364x182/snackpebre-fyld.jpg)
Snackpebre fyldt med løg, pesto, skinke og hytteost. En nem ret med masser af smag, som både er god til hverdag og når man har gæster.
![Hjemmelavet hindbærtærte med mørdej og sprødt fyld af marcipan.](/images/1289/364x182/marcipan.jpg)
Imponér dine gæster med denne indbydende hindbærtærte, fuld af søde smagsnuancer fra vanilje og marcipan, samt mundvandsdrivende hindbærsyltetøj.
![Ved servering kan chokolademoussen f.eks. pyntes med bær og hakket mørk chokolade.](/images/665/364x182/hvid-chokolademousse.jpg)
En herlig mousse med hvid chokolade og græsk yoghurt. En dessert som dine gæster vil elske dig for.
![Forblændende kage med hindbærmousse](/images/2233/364x182/kage-hindbaermousse.jpg)
Knasende kiksebund toppet med en mild og frisk hindbærmousse gør kagen her til en exceptionel smagsoplevelse. Den kan laves dagen i forvejen og skal blot stå på køl inden servering.
![Skiver af kødrouladen.](/images/1341/364x182/koedroulade-skiver.jpg)
Lækker kødroulade med bacon og pesto. Det flotte udseende og den kraftfulde smag vil helt sikkert imponere dine gæster.
![Stegesoen, fyldt op med smag og klar til servering.](/images/1817/364x182/lammekoelle-stegeso.jpg)
I stegeso bliver lammekøllen nemt helt perfekt. Og du behøver ikke røre en finger, mens den steges. Imponerende til gæstemiddage, smagsmæssigt som visuelt.
![Meget smuk vegetarisk forret med bolsjebeder og avocadocreme](/images/5027/364x182/vegatarisk-forret.jpg)
Skøn vegetarisk forret med lynsyltede bolsjebeder, fintskårne radiser og en dejlig creme med avocado og dild. Retten er festlig, lækker og overraskende nem at lave.
![Kalkunbrystet er ideelt at servere til gæster eller på en buffet](/images/5525/364x182/kalkunbrystet.jpg)
Dejlig saftigt kalkunbryst skåret i tynde skiver og toppet med soltørrede tomater, ristede pinjekerner og frisk basilikum. Perfekt ret til både hverdag og fest.
![Anretning af asiatisk inspireret laksetatar med ingefær, lime og forårsløg.](/images/8474/364x182/asiatisklaksetatar.jpg)
God laksetatar med et frisk pift af ingefær, lime og forårsløg. Serveret med sprødt, ristet brød og cremet flødeost, så er det en fantastisk smagsoplevelse.
![En spændende servering for alle.](/images/612/364x182/jordbaersouffle.jpg)
En rigtig dejlig jordbærdessert, som giver den helt rigtige "underblæste" effekt, som en soufflé skal have.