Kebabdressing - bedste dressing til kebab
Nem opskrift på den bedste kebabdressing med den helt rigtige smag. Den tager endda kun 3 minutter at bikse sammen.
Ingredienser
til 4 personer- 200 g creme fraiche eller græsk yoghurt
- 100 g mayonnaise
- 1⁄4 fed hvidløg eller efter smag
- 1⁄4 tsk cayennepeber eller chilipulver
- 1⁄2 tsk spidskommen
- 1⁄2 tsk stødt koriander
- 2 tsk eddike eller dobbelt så meget citronsaft
- salt
- peber
- evt. 4 spsk vand hvis du vil have en tyndere dressing)
Sådan laver du kebabdressingen
- Rør creme fraiche (eller græsk yoghurt) sammen med mayonnaise.
- Riv eller pres hvidløget og bland det i dressingen.
- Tilsæt krydderierne.
- Rør eddike eller citronsaft i.
- Tilsæt evt. en smule vand, hvis du vil have en lidt tyndere dressing.
- Smag til med salt og peber og evt. mere hvidløg og/eller krydderi.
Servér f.eks. dressingen til:Shish kebab spyd
Durum med kylling
Fakta om opskriften
Måltid: Tilbehør
Oprindelse: Det tyrkiske køkken
Tidsforbrug:
Næringsindhold for dressing til kebab
pr. 100 gram | pr. person | hele portionen | |
---|---|---|---|
Kalorier | 296 kcal | 276 kcal | 1102 kcal |
Kulhydrat | 2 g | 2 g | 8 g |
Protein | 2 g | 2 g | 7 g |
Fedt | 31 g | 29 g | 117 g |