Keto suppe
Lækker keto suppe, der er super nem at bikse sammen. Suppen er mexicansk inspireret og proppet med smag fra hakket oksekød, grøntsager og dejlige krydderier.
Ingredienser
til 2 personer- 400 g hakket oksekød
- 2 spsk olie
- 2 forårsløg
- 1 grøn peberfrugt
- 100 g cherrytomater
- 1 fed hvidløg (stort)
- 2 spsk tomatpuré
- 1 1⁄2 spsk spidskommen
- 1⁄2 tsk koriander
- 1 tsk chiliflager
- 150 g flødeost
- 8 dl oksebouillon
- salt
- peber
Sådan laver du KETO suppen
Brun det hakkede oksekød godt af i olien i en gryde ved høj varme. Forbered grøntsagerne imens.
Skyl forårsløg, og del dem i den grønne og den hvide del. Snit begge dele fint, men gem den grønne del til servering.
Skyl peberfrugt, og skær den i små tern (husk at fjerne de hvide hinder og kernerne). Skyl cherrytomater, og hak dem groft.
Kom forårsløg og peberfrugt i gryden til det hakkede oksekød, og skru ned på middel varme. Pil hvidløg, og pres det over. Steg det sammen i to minutter.
Tilsæt tomatpuré, spidskommen, koriander og chiliflager, og steg yderligere et par minutter.
Tilsæt de hakkede cherrytomater, flødeost og oksebouillon, og bring suppen til en simren. Rør rundt, så flødeosten smelter.
Lad suppen simre i ca. 10 minutter. Smag den til med salt og peber.
Servér suppen med de snittede forårsløg.
Godt tilbehør til suppen
Servér gerne suppen med en skefuld creme fraiche 38% på toppen. Du kan også servere disse sprøde keto chips til eller en skive af dette lækre keto brød.
Fakta om opskriften
Måltid: Hovedret
Smag: Oksekød, spidskommen, tomat
Oprindelse: Det mexicanske køkken
Tidsforbrug:
Næringsindhold for keto suppe med hakket oksekød og flødeost
pr. person | hele portionen | |
---|---|---|
Kalorier | 706 kcal | 1412 kcal |
Kulhydrat | 12 g | 25 g |
Protein | 52 g | 104 g |
Fedt | 49 g | 98 g |
Næringsberegningen omfatter kun selve opskriften på suppe - ikke creme fraiche eller andet tilbehør.