Lækre bønnefritter
Første gang jeg smagte bønnefritter, blev jeg helt vildt overrasket over, hvor lækre de er. De bliver dejligt sprøde, og så glemmer man helt, at det er en grøntsag, man spiser ;) Mums.
Ingredienser
til 2 personer- 400 g grønne bønner (frosne)
- 3 spsk olie
- pommes frites krydderi
- salt
Kom de frosne bønner i en frysepose, og hæld olie og krydderier i posen. Ryst posen, så olien fordeles.
Hæld bønnerne ud på en bageplade med bagepapir, og fordel dem, så de ikke ligger ovenpå hinanden. Bag dem i en varm ovn ved 200 grader i ca. 25-30 minutter, til de er gyldne og sprøde.
Servér bønnefritterne i stedet for rigtige pommes frites eller som grønt tilbehør.
Se også:
Jeg kan også varmt anbefale dig at prøve disse vildt lækre gulerodsfritter med parmesan - de smager intet mindre end forrygende.
Hvad kan man servere til?
Bønnefritterne er rigtig lækre at servere til retter, hvor man traditionelt ville servere pommes frites eller andre ovnbagte kartofler til, og de passer super godt til disse low carb retter:
Lækre kyllingenuggets med flæskesværKnaldgode cheeseburger-kålwrapsGod dip til fritterne
Næringsindhold for bønnefritterne
pr. person | hele portionen | |
---|---|---|
Kalorier | 247 kcal | 494 kcal |
Kulhydrat | 8 g | 16 g |
Protein | 4 g | 8 g |
Fedt | 21 g | 41 g |