Nem hindbærtærte med crumble
Virkelig god og virkelig nem hindbærtærte med sprød smuldredej på toppen.
Ingredienser
til 1 tærteform- 1 vaniljestang
- 200 g sukker
- 100 g havregryn
- 100 g hvedemel
- 175 g smør
- 400 g hindbær (frosne eller friske)
- 1 spsk kartoffelmel
Sådan bager du hindbærtærten
- Flæk vaniljestangen på langs og skrab vaniljekornene ud. Mos dem sammen med lidt af sukkeret, så det bliver til vaniljesukker.
- Smuldr havregryn, mel, smør, sukker og vaniljesukkeret sammen i en skål, til du har en god smuldredej.
- Smør tærtefadet og kom hindbærrene i. Drys kartoffelmelet over bærrene, og fordel smuldredejen ovenpå.
- Bag hindbærtærten ved 200 grader i ca. 20 minutter eller til den er gylden.
- Servér f.eks. med flødeskum eller creme fraiche.
Hvor mange personer er opskriften til?
1 hindbærtærte passer til ca. 6-8 personer.
Se også:
Den lækreste cheesecake med hindbær
Næringsindhold for hindbær crumble
pr. person | hele crumble tærten | |
---|---|---|
Kalorier | 382 kcal | 3054 kcal |
Kulhydrat | 45 g | 364 g |
Protein | 4 g | 31 g |
Fedt | 20 g | 157 g |
Næringsindholdet pr. person tager udgangspunkt i, at hindbærcrumblen rækker til 8 personer.
Mere frugttærte med smuldredej?
Her på falderebet vil jeg også anbefale de her rigtig nemme og lækre crumble tærter:
Æbletærte med smuldredejBrombærtærte med crumbleRabarbertærte med smuldredej