Stegt spidskål med karry
Spidskål og karry passer rigtig godt sammen. Dejligt tilbehør til f.eks. kylling, gris eller retter med hakket oksekød.
Ingredienser
til 4 personer- 1 hoved spidskål
- 2 spsk smør
- 1 spsk olie
- 1 spsk karry (mild eller efter smag)
- salt
Fjern evt. de yderste blade fra spidskålen. Skyl kålen og lad den dryppe af. Snit den fint (undgå den hårde stok i midten).
Kom smør og olie på en pande ved middel-høj varme. Tilsæt karry og lad det svitse et øjeblik, inden spidskålen tilsættes. Vend kålen så karryen fordeles, og tag panden af varmen, så snart kålen er faldet sammen.
Servér straks.
Se også:
Jeg kan også klart anbefale denne lækre opskrift på bagt blomkål med karry.
Næringsindhold for stegt spidskål
pr. person | hele portionen | |
---|---|---|
Kalorier | 129 kcal | 516 kcal |
Kulhydrat | 5 g | 20 g |
Protein | 3 g | 13 g |
Fedt | 10 g | 40 g |
- Publiceret d.
- 05.08.16.
- Kategori:
- Madopskrifter ›
- Ingredienser ›
- Grøntsager ›
- Kål ›
- Spidskål ›
- Stegt spidskål