Mexicansk mad - side 5
Nachos med kylling og tomatsauce er super lækkert og hyggeligt som en delt, fyldig forret, men kan også serveres som hovedret eller natmad.
Suveræn tacoburger med en saftig bøf, som har en fantastisk smag af salsa og tacokrydderi. Fyld f.eks. med guacamole og nachos, hvis det skal være ekstra lækkert.
Traditionelle tacos med et overflødighedshorn af fyld. En hot hovedret for hele familien, men også velegnet til større arrangementer med mange gæster.
Mexicanske pandekager smager overraskende lækkert med vegetarisk fyld. Den krydrede smag i fyldet akkompagneres af søde majs og lækker smeltet ost.
Virkelig nem vegetarisk ret med quinoa og en lækker blanding af majs, bønner og andre mexicansk inspirerede ingredienser. Alt sammen tilberedt i én gryde og serveret med avocado og forårsløg på toppen.
En god ceviche med hvid fisk og lækre ingredienser, som tilføjer retten masser af smag og friske farver.
En virkelig lækker chili con carne opskrift med majs og alle de klassiske mexicanske ingredienser. Server med creme fraiche.
Smag chilisovsen, der forener det stærke fra chilien med en dejlig sødme. Kan serveres til alt fra en god bøf til mexicanske pandekager.
Lav de klassiske, mexicanske fajitas på den helt rigtige måde. Af lune tortillapandekager fyldt med saftigt oksekød og farverige grøntsager.
Opskrift på mexicansk bønneret kendt fra diverse cowboyfilm. Indeholder røde kidneybønner og chili.
Vores populære opskrift på guacamole med A38 er velegnet til især mexicanske retter og smager altid godt som tilbehør. Nem og enkel at lave og et sikkert hit.
Dejlig krydret bønnesauce med chorizo, og en tilpas tyk konsistens, som gør den velegnet som fyld i mexicanske pandekager, eller som tilbehør til andet mexicansk mad.
Kylling på mexicansk maner med masser af krydderi og i sovs med tomat. Spis gerne med ris til.
Autentisk salsa er simpelt selv at lave. Og smager forrygende til mexicanske retter, naturligvis, men også til alle slags kød og fisk - eller oven på et spejlæg.
Super, Chicago-inspireret salsa, som er god til mexicansk mad, men også nemt kan oplive typisk danske retter som svinekoteletter eller grillmad.