Oksekød - side 4
Helt fantastisk gammeldags oksekødssuppe kogt på kraftben og et stykke oksebov. Suppen tager nogle timer at lave, men resultatet taler for sig selv, og så er det ekstremt tilfredsstillende at koge sin egen suppe.
En traditionel gryderet med oksekød og en god, rund smag, perfekt som en lunende hverdagsret for hele familien. Server eksempelvis med ris.
En forrygende tærte, som gemmer på et væld af velsmagende overraskelser i form af oksekød og grøntsager. Kan bruges både som hoved- eller frokostret.
Lav en dejlig kødsovs med bacon og krydderier som går godt til diverse pasta.
En perfekt hverdagsret, som er simpel at lave og har den gode, autentiske smag, en kødsovs bør have. Garanteret en succes hos alle i familien.
Her finder du en lidt alternativ opskrift på mexicanske brød med oksekød og nachos. Kan både spises som en let forret eller som hovedret.
Hvorfor ikke lave en dejlig moussaka med bacon, kartofler, oksekød og hakkede tomater.
Fantastisk oksegryde med rødvin, hvor den kraftfulde sovs smyger sig om ekstraordinært mørt oksekød og lækre grøntsager. Den lange stegetid er alfa og omega, og den skaber en uovertruffen smagsoplevelse.
Oksekødsgryden er et godt bud, hvis du vil lave en god og nem gryderet. Du kan nemt undlade nogle af ingredienserne og tilsætte andre efter smag og behag.
Pariserbøf laves af hakket oksekød på skiver af franskbrød og steges med kødsiden nedad. En nem opskrift, som dog ikke er specielt fedtfattig.
En pizza du helt sikkert ikke vil finde kedelig med de mange grøntsager sat sammen med møre stykker oksefilet, sprængfyldt med smag og selvfølgelig toppet med gylden mozzarella.
En fyldig chili con carne, hvor de autentiske ingredienser som oksekød, kidneybønner og chili får formfuldent selskab i form af et let bittert anstrøg af kaffe.
En populær opskrift på culottesteg, som er meget nem at lave og smager fremragende. En traditionel ret, som hos de fleste er et sikkert hit.
Skab simpelt og hurtigt en helstøbt hovedret, som selv det kræsne familiemedlem ikke vil rynke på næsen af. Engelsk bøf med skysovs, løg og kartofler.
En god, fedtfattig variant af den velkendte kødsovs. Fyldt med gode grøntsager og serveres med spaghetti eller anden pasta.