Kartofler - side 6
Disse lækre bagte søde kartofler er fyldt med en suveræn blanding af cremet kyllingesalat, friske tomater og dejlig spinat. Som en ekstra bonus gør ovnen langt det meste af arbejdet.
Vegetarisk kartoffelcurry med spinat og en tilpas krydret sauce (ikke stærk). Kan også sagtens spises, selvom du ikke er vegetar.
Fantastisk ret med italienske kyllingefileter på en lækker bund af kartofler, peberfrugter, rødløg og squash - altsammen krydret med rosmarin, oregano og hvidløg.
Fantastisk kartoffelfad med bacon, ost og rødløg - en forrygende kombination, der med garanti bliver et hit.
Super enkelt kartoffelfad med en lækker blanding af kødsovs, kartofler og mornaysauce samt parmesanost. Dejligt restemad, når det er allerbedst.
Kartofler og porre er en klassisk kombination som altid fungerer, også i denne kartoffelgratin. Den kan både serveres som tilbehør eller hovedret.
Skøn og blød kartoffelmos, nu med gulerødder. Det gør den heldigvis ikke mere besværlig at lave og den kan serveres præcis som du normalt ville servere din mos.
Opdag og oplev velsmagende kartoffelpandekager med denne opskrift, et velsmagende og lidt utraditionelt tilbehør til f.eks. kødretter.
Fantastisk lækker kartoffelpizza med bacon, der har en dejlig mild smag fra kartofler og mozzarella, der smager skønt sammen med den salte bacon. Pizzaen får en perfekt sprød skorpe.
Cremet kartoffelsalat med en god balance mellem den fede mayonnaise/creme fraiche, den syrlige agurkesalat og de friske æbler.
Opskrift på en fyldig, cremet kartoffelsuppe med en dejlig krydret smag af karry. Som bonus i den travle hverdag er det nemt og hurtigt at lave.
Sprøde kartoffeltern, der råsteges i ovnen, så de bliver gyldne på alle overflader. Lækkert og nemt tilbehør, der passer til stort set al slags kød og fisk.
Virkelig gode kartofler med parmesanost. Tilberedes i ovnen så du kan lave andre ting imens. De kan anbefales.
Sprøde kartofler passer rigtig godt sammen med stenbiderrogn, og med en lille klat creme fraiche og lidt forårsløg, går det hele op i en højere enhed.
En god måde at lave kold kartoffelsalat på som kan varieres i det uendelige alt efter smag.