Forretter - side 3
Gør det nemmere at kreere en menu med flere retter ved at servere denne simple, dejlige og dekorative forret med lyserød, røget laks og grøn, cremet avocado.
Denne lille lækre anretning har en skøn blanding af kammusling og rygeost rørt sammen med creme fraiche.
En lækker lille og dekorativ vegetarisk sushiret, som er en oplagt forret eller kan indgå i enhver sushimiddag.
Nem opskrift på lækre blinis fyldt med stenbiderrogn, creme fraiche og finthakket rødløg. Det er en simpel, smuk og velsmagende forret, der smager ekstra godt med et glas bobler til.
I denne opskrift lader man krebsehalerne trække i en skøn chilimarinade. Serveres med brød eller salat til.
Mega gode portobellosvampe fyldt med flødeost og bacon - og masser af smag. De kan virkelig anbefales.
Skøn rejeroulade med et lag af rejemousse og et tyndt lag af flot grøn dild. En smuk forret.
Lækker cremet tunmousse med skyr og friske krydderurter samt husblas som giver den helt rigtige konsistens.
Denne opskrift på blinis er dejligt nem. Pandekagerne holder sig saftige og luftige – selv dagen efter. De smager skønt med f.eks. laks, rejer, stenbiderrogn eller kaviar, og de udgør en smuk forret.
Bruschettas med svampe i en skøn flødesauce med hvidløg er virkelig lækkert. De sprøde stykker brød smager fantastisk med den cremede svampesauce.
Dejligt nem opskrift på den klassiske italienske forret carpaccio, der består af tynde skiver oksekød, parmesan i flager, ristede pinjekerner og frisk basilikum.
Super simpel, cremet kartoffelsuppe. Hurtig (og idiotsikker) at tilberede, men ikke desto mindre virkelig velsmagende, fyldig og mættende. Sågar budgetvenlig.
Fantastisk opskrift på dampet torsk med porre i en vidunderlig sovs med hvidvin og fløde. Det hele laves i én gryde, og tager ikke lang tid.
Flot, lækker og overraskende nem gourmet forret med rejer, asparges og brunet smør.
Simpel og sund suppe med gulerødder, karry, creme fraiche og ingefær. Server som lunende forret eller et enkelt hverdagsmåltid med flutes til.