Tapas - side 2
Super nem italiensk tapas med ost og parmaskinke. Perfekt til et godt glas vin eller øl - f.eks. som velkomstsnack eller dessert.
Nem ret med champignon og skinke. Sæt den sammen med andre små tapas-retter, sæt et par gode oste på bordet og du har et aftensmåltid som på spanske tapasbarer.
Nem opskrift på tapas med søde dadler, fyldt med gedeost og lufttørret skinke eller chorizo omkring. Grilles til de er sprøde og osten er smeltet.
Sprød tapas, piftet op med pesto. Den lille ret er nemt og hurtigt tilberedt og god som aromatisk appetizer, kulørt tilbehør eller som komponent i tapasmenuen.
Super nem opskrift på blinis med rejer og krydderurtecreme samt festlig pynt af frisk dild og rogn.
Sprøde butterdejspakker med fyld af skinke, purløg og cremet flødeost - det er en rigtig vinderkombination, der smager virkelig godt.
De lækreste croquettes med cremet fyld indeni og en super sprød skal. Nøj, de er gode.
Mega gode portobellosvampe fyldt med flødeost og bacon - og masser af smag. De kan virkelig anbefales.
Se hvordan du nemt laver de smukkeste tapaskager til nytårsaften. Med én opskrift fremtryller du nemlig tre små desserter, der smager luksus.
Lækre saltede mandler, der vendes med en dejlig krydderiblanding og bages sprøde i ovnen. Men pas på, det er svært ikke at blive lækkersulten, når man først dufter de skønne ristede kryddermandler.
Suverænt god opskrift på en lækker cremet hvidløgsmayo, der er super simpel at lave. Mayoen holder sig et par dage i køleskabet, men den får hurtigt ben at gå på.
Virkelig lækre kartofler, der steges i ovnen med masser af ost og bacon på toppen. Jeg serverer dem som snack med creme fraiche eller som tilbehør til kød. Mums, det er lige noget for mig.
Super nem opskrift på sprøde og lækre rugbrødschips, der bages i ovnen med olie og salt. Chipsene smager fantastisk, og kan sagtens laves ud af dit gamle rugbrød, som er ved at blive tørt.
Rigtig lækre saltede mandler, der laves på panden, så de bliver perfekt sprøde. Det er en både nem, hurtig og drøngod snack.
Fantastiske gode tapas med carpaccio, som serveres på ristet brød med rucola, parmesan, pinjekerner og en suveræn dressing. En super lækker forret, der med garanti bliver et hit.